Hoezo ‘stille’ nacht in Vriescheloo

Maandagavond 24 december om 19:30 uur organiseert Baptistengemeente Vriescheloo, De Wegwijzer in samenwerking met gospelkoor Exaltation een kerstnachtdienst met sketches, kerstliederen, ezels, schapen en het kerstverhaal. Dit alles in de sfeervolle schuur van de Lindehoeve in Vriescheloo. Een echte kerstbeleving voor het hele gezin.

Aan de Dorpsstraat 108 in Vriescheloo staat de Lindehoeve waarvan de schuur in de aanloop naar kerst gebruikt wordt als plek voor een gezellige kerstmarkt. Op deze locatie organiseert Baptistengemeente Vriescheloo in samenwerking met gospelkoor Exaltation dit jaar een kerstnachtdienst voor het hele gezin.

De schuur is sfeervol aangekleed met kerstgroen, vuurkorven staan buiten te knetteren, binnen liggen er strobalen, zijn er ezels en schapen. Te midden van deze geweldige sfeer wordt middels kerstliederen, sketches en een korte overdenking het verhaal van kerst vertelt voor jong en oud.

De kerstliederen worden ten gehore gebracht door gospelkoor Exaltation met ondersteuning van een band, de sketches neemt de toneelgroep van de baptistengemeente voor haar rekening en de korte overdenking wordt gehouden door Hilbrand Hofman. De schuur is open vanaf 19:00 uur en de toegang is gratis. Na afloop is er tijd om elkaar te ontmoeten onder het genot van warme chocolademelk.

Reken maar dat het geen stille nacht wordt in Vriescheloo.

exaltation

Gospelkoor Exaltation